Gebeds bijeenkomst

week van het gebed.

Kring gebed.
week van het gebed.
Een ieder krijgt de gelegenheid om zijn /haar gebed op een briefje te schrijven en die te "zaaien" in de plantenbak. Dit als symbool dat het gebed vrucht mag dragen net als de aarde vrucht draagt.

week van het gebed

Dat het gebed vrucht mag dragen.

datum en tijdstip 26-05-2019 om 9:30 uur
Voorganger:Ds. M.A.H. Six-Wienen, Gouda
Organist:Jan Teeuw
Lied van de week:1009 : 3

Collectes:Diaconie, Kerk
Collectant:Rob Schönbeck

Crèche:Johanna Stigter

Voor tieners vanaf de brugklas is er Tienerkring! Wil je dat ook meemaken, kom dan op de eerste zondag van de maand om 9.30 uur naar de TienerKring in de kleine jeugdruimte.