zo 16 jun 2019  om 9:30 uur
Voorganger: Ds. N.W. van den Houten, Ede
Organist: Lida Schönbeck

Kinderkring beide groepen:
Deze zondag is de eerste van een blok met vier verhalen over Jezus uit het Lucasevangelie. In deze verhalen lees je over ontmoetingen en gesprekken tussen Jezus en heel verschillende mensen. Op deze zondag staat Lucas 6:1-11 centraal: Jezus gaat met de wetsleraren en farizeeën in discussie over wat je wel en niet mag doen op sabbat.

Tijdens de vakantie is er geen kinderkring
datum en tijdstip 01-09-2019 om 9:30 uur
Voorganger: Mw. J.C. van den Boogaard, Driebergen-Rijsenburg
Organist:Jan Teeuw
Lied van de week 653 : 1

Collectes:PKN Missionair werk, Kerk
Collectant:Jannie van Vliet

Crèche:Dirk den Hollander

Kinderkring vakantie

Na 14 juli is er even geen kinderkring meer tot na de vakantie. Er zullen iedere zondag tasjes op de tafel in de gang staan waar een werkblad in zit zodat je naast liedjes zingen en naar de preek luisteren ook nog wat te doen hebt tijdens de dienst.
Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus is de vakantiebijbelweek. We hopen jullie daar nog tegen te komen!
Groetjes
Hannie, Hermien, Marjoke en Manouk