zo 27 okt 2019  om 9:30 uur
Open HUIS! & Kinderkring beide groepen
Organist: Jan Teeuw

Kinderkring beide groepen.
Deze zondag is de eerste van een blok met drie teksten uit de brief van Paulus aan de christenen in Rome: - het begin van de brief waarin Paulus zijn lezers groet (in Romeinen 1) - een tekst over God die de mensen wil redden (in Romeinen 3) - een tekst over Gods liefde voor de mensen (in Romeinen 8). Op deze zondag staat Romeinen 1:1-7 centraal: aan het begin van zijn brief aan de christenen in Rome groet Paulus zijn lezers.

kinderkring beide groepen
datum en tijdstip 17-11-2019 om 9:30 uur