zo 25 nov 2018  om 9:30 uur
Voorganger: Ds.M.A.H.Six-Wienen
Eeuwigheidszondag. Kinderkring beide groepen
Organist: Lida Schönbeck

Kinderkirng beide groepen. Thema:Als het donker word
Het is de laatste zondag van het kerkelijk jaar.Jezus,Petrus,Jacobus,Johannes en Andreas kijken vanaf een berg uit over Jeruzalem.Maar blijft deze stad zo mooi?Als mensen niet bouwen aan een stad van vrede wordt het een puinhoop.Dat mag niet gebeuren.Wees waakzaam!

datum en tijdstip 18-11-2018 om 9.30 uur
Voorganger:Mw. N. Rijneveld – Schep, Lopik
rganist:Jan Teeuw
ied van de week:835 : 1
ollectes:JEP, Kerk
Collectant: Ab Schinkel

Crèche:Corrie Verwoerd

Voor tieners vanaf de brugklas is er Tienerkring! Wil je dat ook meemaken, kom dan op de laatste zondag van de maand om 9.30 uur naar de TienerKring in de kleine jeugdruimte.