« vorige  |  december 2018  |  volgende »
datum/tijd voorganger details

Collectant: Ab Schinkel

Crèche:Dirk den Hollander

Kerstmarkt 2018
Dit jaar willen we weer een kerstmarkt organiseren.
De kerstmarkt wordt gehouden op zaterdag 15 december van 10.00 tot 13.00 uur
Deze datum kunt u dan vast vrijhouden.
Om deze markt mogelijk te kunnen maken kunnen wij wel wat hulp gebruiken.
Er hangt een rooster in de hal .
Waarop een aantal data staan met een aantal zaken die geregeld moeten worden.
Bijvoorbeeld het koffie schenken,  groen snoeien voor de kerststukken, het opbouwen van de kramen. Ook is het natuurlijk altijd fijn als u nog kerstmateriaal over hebt of mooie vazen en potten die we kunnen gebruiken voor het maken van de kerststukken. Wij hopen met er uw hulp er weer een geslaagde kerstmarkt van te kunnen maken.

Kerstconcert
KERSTCONCERT

D.V. Zaterdag 15 december wordt in de Ned. Herv. Kerk, Dorp 210 in Benschop een kerstconcert gegeven, aanvang 16.00 uur.
Medewerking verlenen: Musica Sororum, de bekende panfluitiste Carina Bossenbroek, Rens de Winter piano, Jan Teeuw orgel.
Voor deze gelegenheid schreef Jan Teeuw weer een kerstfantasie waaraan alle instrumen-talisten deelnemen. Er is bewust voor een tijdstip op de zaterdagmiddag gekozen zodat ook kinderen de gelegenheid hebben er naartoe te komen. Het programma vermeld bewerkingen van allerlei bekende kerstliederen, er is ook samenzang waarin o.a. de panfluit duidelijk de boventoon voert bij één van de liederen. Carina Bossenbroek is regelmatig te horen bij Nederland zingt. Kom ook de toegang is vrij, er is collecte ter bestrijding van de kosten.

Voor tieners vanaf de brugklas is er Tienerkring! Wil je dat ook meemaken, kom dan op de laatste zondag van de maand om 9.30 uur naar de TienerKring in de kleine jeugdruimte.