Welkom Welkom

Van harte welkom op de website van de Protestantse gemeente Benschop!

Wij houden elke zondag een eredienst om 9:30 uur.

Bijbellezingen zijn uit de Nieuwe Bijbelvertaling.
Wij zingen in de diensten uit het nieuwe Liedboek (2014).

In onze diensten speelt de liturgie een belangrijke rol.

Speciaal aandacht schenken wij aan de kinderen.

Voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar is er tijdens de dienst een creche in ons kerkgebouw.
Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tijdens de dienst Kinderkring.
De kinderen gaan tijdens de preek naar hun eigen ruimte.

De "TienerKring" wordt elke eerste zondag van de maand gehouden van 9:30 uur tot 10:30 uur in de kleine jeugdzaal. De plek waar iedereen welkom is vanaf de 1e klas van het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar.

Kinderen kunnen deelnemen aan het Heilig Avondmaal.

Er zijn regelmatig speciale diensten waarin een apart thema centraal staat. Deze worden door onze predikant met meerdere gemeenteleden voorbereid, die dan ook een aandeel in deze dienst hebben.

U bent van harte welkom.

Protestantse gemeente Benschop
N.D. Batema, scriba
T: 0348-45 1695
E:

Preekvoorziening:
Mevr. A. de Groot-Koetsier

Orgelspel:
wordt verzorgd door Lida Schönbeck-van Vliet en Jan Teeuw.

datum en tijdstip 18-11-2018 om 9.30 uur
Voorganger:Mw. N. Rijneveld – Schep, Lopik
rganist:Jan Teeuw
ied van de week:835 : 1
ollectes:JEP, Kerk
Collectant: Ab Schinkel

Crèche:Corrie Verwoerd

Voor tieners vanaf de brugklas is er Tienerkring! Wil je dat ook meemaken, kom dan op de laatste zondag van de maand om 9.30 uur naar de TienerKring in de kleine jeugdruimte.