Welkom Welkom

Van harte welkom op de website van de Protestantse gemeente Benschop!

Wij houden elke zondag een eredienst om 9:30 uur.

Bijbellezingen zijn uit de Nieuwe Bijbelvertaling.
Wij zingen in de diensten uit het nieuwe Liedboek (2014).

In onze diensten speelt de liturgie een belangrijke rol.

Speciaal aandacht schenken wij aan de kinderen.

Voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar is er tijdens de dienst een creche in ons kerkgebouw.
Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tijdens de dienst Kinderkring.
De kinderen gaan tijdens de preek naar hun eigen ruimte.

De "TienerKring" wordt elke eerste zondag van de maand gehouden van 9:30 uur tot 10:30 uur in de kleine jeugdzaal. De plek waar iedereen welkom is vanaf de 1e klas van het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar.

Kinderen kunnen deelnemen aan het Heilig Avondmaal.

Er zijn regelmatig speciale diensten waarin een apart thema centraal staat. Deze worden door onze predikant met meerdere gemeenteleden voorbereid, die dan ook een aandeel in deze dienst hebben.

U bent van harte welkom.

Protestantse gemeente Benschop
N.D. Batema, scriba
T: 0348-45 1695
E:

Preekvoorziening:
Mevr. A. de Groot-Koetsier

Orgelspel:
wordt verzorgd door Lida Schönbeck-van Vliet en Jan Teeuw.

Tijdens de vakantie is er geen kinderkring
datum en tijdstip 01-09-2019 om 9:30 uur
Voorganger: Mw. J.C. van den Boogaard, Driebergen-Rijsenburg
Organist:Jan Teeuw
Lied van de week 653 : 1

Collectes:PKN Missionair werk, Kerk
Collectant:Jannie van Vliet

Crèche:Dirk den Hollander

Kinderkring vakantie

Na 14 juli is er even geen kinderkring meer tot na de vakantie. Er zullen iedere zondag tasjes op de tafel in de gang staan waar een werkblad in zit zodat je naast liedjes zingen en naar de preek luisteren ook nog wat te doen hebt tijdens de dienst.
Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus is de vakantiebijbelweek. We hopen jullie daar nog tegen te komen!
Groetjes
Hannie, Hermien, Marjoke en Manouk