Pasen 2019

Het werkje wat gemaakt is bij de Kinderkring, het graf is leeg!

Paasontbijt 2019

Paasontbijt
Pasen 2019
Voorafgaande aan de Paasmorgen dienst hebben we als gemeente de gelegenheid gehad om een heerlijk ontbijt met elkaar te nuttigen.
Er waren veel aanmeldingen en de organistie had het er maar druk mee.
Maar het was dan ook allemaal prima in orde.
We hebben heerlijk kunnen eten en ook de kinderen vermaakte zich prima.

datum en tijdstip 26-05-2019 om 9:30 uur
Voorganger:Ds. M.A.H. Six-Wienen, Gouda
Organist:Jan Teeuw
Lied van de week:1009 : 3

Collectes:Diaconie, Kerk
Collectant:Rob Schönbeck

Crèche:Johanna Stigter

Voor tieners vanaf de brugklas is er Tienerkring! Wil je dat ook meemaken, kom dan op de eerste zondag van de maand om 9.30 uur naar de TienerKring in de kleine jeugdruimte.